خدمات سنجش و مشاوره تغذیه ای دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
بررسی وضعیت تغذیه ای از طریق اندازه گیری مواد مغذی دریافتی
ارزیابی وضع سلامت و رشد از طریق اندازه گیری های آنتروپومتریک (تن سنجی) در گروههای سنی متفاوت
اندازه گیری ترکیبات بدن (آب کل بدن، توده بدون چربی و درصد چربی بدن) با استفاده از دستگاه BIA
بررسی میزان متابولیسم بدن در فاز استراحت
ارزیابی وضع تغذیه از طریق اندازه گیری های چین پوستی با کالیپر
خدمات آزمایشگاهی بالینی و تحقیقاتی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
بررسی و اندازه گیری فاکتورهای بیوشیمیایی و ارتباط آن با بیماری های مختلف از جمله بیماری های تغذیه ای، سندرم متابولیک
تخلیص و جداسازی ملکول های بیوشیمیایی جهت استفاده در پروسه تغذیه ای و همچنین تخلیص و جداسازی آنزیم ها جهت بررسی واکنش های بیوشیمیایی مختلف در پروسه تولید انرژی و متابولیسم
اندازه گیری فلزات با روش جذب اتمی
اندازه گیری ویتامین ها، بتاکاروتن و غیره به روش HPLC