متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :1
همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. این همایش با هدف بررسی تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و ارتباط آن‌ها با بیماری‌ها، میزبان متخصصان و پژوهشگران مطرح در این حوزه بود.

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری

در این جلسه، راهکارها و برنامه‌های اولیه مانند: هماهنگی با سخنرانان همایش در ارتباط با عنوان سخنرانی، هماهنگی برای اسپانسر و سایر تدارکات همایش، استفاده از سخنرانان مطرح در زمینه غذاهای دریایی و ... برای برگزاری موفق همایش مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند

دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند

دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات، سندیکای صنایع کنسرو ایران و دانشگاههای تهران و تربیت مدرس اقدام به برگزاری همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در هفتم آذر 1403 در محل سازمان مرکزی دانشگاه کرده است.

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی سلامت و بیماری برگزار شد

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی سلامت و بیماری برگزار شد

جلسه هماهنگی همایش "غذاهای دریایی؛ سلامت و بیماری" با شعار همگرایی علم، صنعت و سیاست گذاری توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات ایران برگزار شد.

تنظیمات پس زمینه