لیست خدمات دانشکده به صنعت
خدمات سنجش و مشاوره تغذیه ای دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
- بررسی وضعیت تغذیه ای از طریق اندازه گیری مواد مغذی دریافتی
- ارزیابی وضع سلامت و رشد از طریق اندازه گیری های آنتروپومتریک (تن سنجی) در گروههای سنی متفاوت
- اندازه گیری ترکیبات بدن (آب کل بدن، توده بدون چربی و درصد چربی بدن) با استفاده از دستگاه BIA
- بررسی میزان متابولیسم بدن در فاز استراحت
- ارزیابی وضع تغذیه از طریق اندازه گیری های چین پوستی با کالیپر
خدمات آزمایشگاهی بالینی و تحقیقاتی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
- بررسی و اندازه گیری فاکتورهای بیوشیمیایی و ارتباط آن با بیماری های مختلف از جمله بیماری های تغذیه ای، سندرم متابولیک
- تخلیص و جداسازی ملکول های بیوشیمیایی جهت استفاده در پروسه تغذیه ای و همچنین تخلیص و جداسازی آنزیم ها جهت بررسی واکنش های بیوشیمیایی مختلف در پروسه تولید انرژی و متابولیسم
- اندازه گیری فلزات با روش جذب اتمی
- اندازه گیری ویتامین ها، بتاکاروتن و غیره به روش HPLC
- انسولین، کورتیزول، استرادیول، DHEA، FSH، LH، C-peptide، SHBG، T3، T4، TSH، PTH، هورمون رشد، پروژسترون، 17-هیدروکسی پروژسترون، استریول، اندروستن دیون، پرولاکتین، تستوسترون تام، تستوسترون آزاد، اسید فولیک سرم، ویتامین B-12، پرولاکتین، فریتین، RBC Folate ، فولات، PTH،ACTH، کلسی تونین، پروکلسی تونین، 25-هیدروکسی ویتامین دی، 1و25-هیدروکسی ویتامین دی با روش الایزا و ECL
- اندازه گیری قند خون و هموگلوبین A1C ، پروفایل چربی، انواع آنزیم های کبدی و قلبی، پروتئین های فاز حاد، فاکتورهای التهابی، کلسیم، اوره، اسید اوریک، کراتینین، آلبومین، منیزیم، پروتئین، آهن، ترانسفرین، فریتین، فسفر، کراتین فسفوکیناز و اندازه گیری الکترولیت ها، شمارش سلول های خونی (CBC) و ESR
- کشت سلول و نگهداری سلول ها و جداسازی اختصاصی سلول ها با استفاده از سیستم MACS
- استخراج DNA، RNA ، microRNA و ساخت cDNA
- طراحی پرایمر، PCR و تعیین کمی میزان بیان ژن به روش Quantitative Real-time PCR
- الکتروفورز محصولات PCR به روش Agarose Gel Electrophoresis و یا PAGE
- تعیین جهش های ژنتیکی و پلی مورفیسم های DNA به روش های RFLP (Restriction Fragment Length Polymorphism) و TaqMan Real-Time PCR
- بررسی بیان پروتئین ها