کارگاه های آموزشی مرکز پژوهش های دانشجویی |
در نیم سال اول 1402 |
کارگاه "تغذیه انترال و پرانترال" به همت واحد دانشکده تغذیه مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه تهران با تدریس آقای امیرحسین همتی،دانشجوی دکتری علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و آقای سید مجتبی قریشی،دانشجوی دکتری علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در تاریخ 10،11 و 12 خرداد ماه سال 1402 از ساعت 18 تا 20 به صورت مجازی برگزار شد.در این کارگاه سه روزه که 88 نفر در آن شرکت کردند به بررسی فاز های متابولیکی بیماران در ICU ،ارزیابی های معتبر تغذیه ای بیماران در ICU ،نحوه تشخیص سوتغذیه بیماران در ICU ،اندیکاسیون و کنتراندیکاسیون های تغذیه انترال و پرانترال،معرفی روش های رایج تغذیه انترال و پرنترال،اختلالات شایع در بیماران ICU و راهکار های مدیریتی آنها،انواع فرمولا ها و محصولات بیمارستانی تغذیه انترال و پرانترال،نکات مهم تغذیه انترال در بیماری های مختلف و آشنایی با انواع سرم ها و محاسبات الکترولیت و مایعات در تغذیه پرنترال و در نهایت به حل کیس پرداخته شد. |
|
کارگاه SPSS "آموزش مقدماتی و پیشرفته نرم افزار مطالعات علوم تغذیه" به همت واحد دانشکده تغذیه مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه تهران با تدریس خانم عطیه میرزابابایی (دانشجوی دکتری علوم تغذیه) و خانم فریده شیرآصف(دانشجوی دکتری علوم تغذیه) در تاریخ 11 و 12 شهریورماه سال 1402 از ساعت 10 الی 13 به صورت مجازی برگزار شد. در این کارگاه دوره آنلاین که 70 نفر در آن شرکت کردند به آموزش از سطح SPSS، اجرای آنالیزهای آماری به وسیله نرم فزار مقدماتی تا پیشرفته و نگارش Result حرفه ای برای مقالات پرداخته شد. | |
کارگاه تعیین الگوهای غذایی شناسایی شده با انواع روش های جدید آماری "PCA، LCA،RRR"به همت واحد تغذیه مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه تهران با تدریس خانم عطیه میرزابابایی و آقای احمد جیدی (دانشجوی دکتری علوم تغذیه) در تاریخ 18 و 19 شهریورماه سال 1402 از ساعت 10 الی 13به صورت مجازی برگزار شد. در این کارگاه دو روزه آنلاین که 68 نفر در آن شرکت کردند به آموزش 4 روش آماری شناسایی الگوهای غذایی در مطالعات اپیدمیولوژیک علوم تغذیه پرداخته شد. analysis(LCA) analysis (PCA) latent class principal component reducted rank regression (RRR)
|