متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :5
هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیئت‌علمی و دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده برگزار شد. در این نشست که به بررسی وضعیت موجود و شناسایی چالش‌های پیش‌رو اختصاص داشت، بر اهمیت همکاری جمعی، تقویت فعالیت‌های بین‌رشته‌ای و گسترش همکاری‌های بین‌المللی برای تحقق اهداف بلندمدت دانشکده تأکید شد و اعضای هیئت‌علمی مشکلات موجود در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و مالی را بررسی و پیشنهادهایی برای ارتقا و تحول دانشکده در سطح ملی و بین‌المللی ارائه کردند.

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران
توسعه پایدار با مشارکت فعال کارکنان

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایده‌های خلاقانه و تخصص شما می‌تواند به عنوان نیروی محرکه‌ای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهره‌وری ارائه کردند.

ژورنال کلاب کیهان لطفی دانشجوی دکتری علوم تغذیه با موضوع : ارتباط بین دریافت چربی گیاهی و حیوانی با خطر مرگ و میر کل و مرگ و میر قلبی عروقی

ژورنال کلاب کیهان لطفی دانشجوی دکتری علوم تغذیه با موضوع : ارتباط بین دریافت چربی گیاهی و حیوانی با خطر مرگ و میر کل و مرگ و میر قلبی عروقی

جلسه ژورنال کلاب کیهان لطفی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه با عنوان: ارتباط بین دریافت چربی گیاهی و حیوانی با خطر مرگ و میر کل و مرگ و میر قلبی عروقی؛ با حضور استادان و جمعی از دانشجویان سه شنبه 15 آبان 1403 به صورت حضوری در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری

در این جلسه، راهکارها و برنامه‌های اولیه مانند: هماهنگی با سخنرانان همایش در ارتباط با عنوان سخنرانی، هماهنگی برای اسپانسر و سایر تدارکات همایش، استفاده از سخنرانان مطرح در زمینه غذاهای دریایی و ... برای برگزاری موفق همایش مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

تنظیمات پس زمینه