انتصاب دکتر ابراهیم مولایی آقایی به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده در ابلاغی دکتر ابراهیم مولائی آقایی دانشیار دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی این دانشکده منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر دکترسکینه شب بیدار معاون پیشین قدردانی کرد.
انتصاب دکتر ابراهیم مولایی آقایی به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده در ابلاغی دکتر ابراهیم مولائی آقایی دانشیار دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی این دانشکده منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر دکترسکینه شب بیدار معاون پیشین قدردانی کرد.
جلسه گزارش صبحگاهی
جلسه گزارش صبحگاهی بررسی نقش بارهای غذایی در سلامت در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
جلسه گزارش مورنینگ با موضوع بررسی نقش بارهای غذایی در سلامت، سه شنبه 20 آذر 1403 در سالن کنفرانس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تهران برگزار شد.
پیام تبریک دکتر جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت روز دانشجو: جوانان، آیندهسازان جامعه ما
در آستانه روز دانشجو، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با صدور پیامی صمیمانه، ضمن تبریک این روز بزرگ به دانشجویان، بر اهمیت نقش آنان در تحقق اهداف علمی و اجتماعی کشور تاکید کرد و از آنها خواست با جدیت و اخلاق مداری به سمت آیندهای روشن گام بردارند.
پیام تبریک دکتر جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت روز دانشجو: جوانان، آیندهسازان جامعه ما
در آستانه روز دانشجو، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با صدور پیامی صمیمانه، ضمن تبریک این روز بزرگ به دانشجویان، بر اهمیت نقش آنان در تحقق اهداف علمی و اجتماعی کشور تاکید کرد و از آنها خواست با جدیت و اخلاق مداری به سمت آیندهای روشن گام بردارند.
تامز Q&A: تغذیه در دیابت
دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 میتوانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (مانند غلات سبوسدار)، فیبر، چربیهای سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند. این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.