متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :9
همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. این همایش با هدف بررسی تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و ارتباط آن‌ها با بیماری‌ها، میزبان متخصصان و پژوهشگران مطرح در این حوزه بود.

همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. این همایش با هدف بررسی تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و ارتباط آن‌ها با بیماری‌ها، میزبان متخصصان و پژوهشگران مطرح در این حوزه بود.

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیئت‌علمی و دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده برگزار شد. در این نشست که به بررسی وضعیت موجود و شناسایی چالش‌های پیش‌رو اختصاص داشت، بر اهمیت همکاری جمعی، تقویت فعالیت‌های بین‌رشته‌ای و گسترش همکاری‌های بین‌المللی برای تحقق اهداف بلندمدت دانشکده تأکید شد و اعضای هیئت‌علمی مشکلات موجود در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و مالی را بررسی و پیشنهادهایی برای ارتقا و تحول دانشکده در سطح ملی و بین‌المللی ارائه کردند.

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیئت‌علمی و دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده برگزار شد. در این نشست که به بررسی وضعیت موجود و شناسایی چالش‌های پیش‌رو اختصاص داشت، بر اهمیت همکاری جمعی، تقویت فعالیت‌های بین‌رشته‌ای و گسترش همکاری‌های بین‌المللی برای تحقق اهداف بلندمدت دانشکده تأکید شد و اعضای هیئت‌علمی مشکلات موجود در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و مالی را بررسی و پیشنهادهایی برای ارتقا و تحول دانشکده در سطح ملی و بین‌المللی ارائه کردند.

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران
توسعه پایدار با مشارکت فعال کارکنان

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایده‌های خلاقانه و تخصص شما می‌تواند به عنوان نیروی محرکه‌ای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهره‌وری ارائه کردند.

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران
توسعه پایدار با مشارکت فعال کارکنان

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایده‌های خلاقانه و تخصص شما می‌تواند به عنوان نیروی محرکه‌ای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهره‌وری ارائه کردند.

تنظیمات پس زمینه
Close menu