دکتر نکوفر: دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران حائز رتبه برتر سرانه مقالات بین المللی در سطح دانشگاه است
مدیر روابط بینالملل دانشگاه، به بررسی جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبهبندی بینالمللی و تحلیل عملکرد و نقش ویژه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه گزارش اعتباربخشی و نیز گزارش عملکرد فعالیت های آموزشی و پژوهشی بین المللی دانشکده شنبه 11 آذر 1402 با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده، دکتر محمد حسین نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مریم درخشان مسئول رتبه بندی دانشگاه، دکتر خدیجه میرزایی معاون بین الملل، دکتر کوروش جعفریان معاون اداری و مالی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، مدیران گروههای آموزشی و سایر اعضای هیات علمی در سالن شورا برگزار شد.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه، توضیحاتی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبهبندی بینالمللی و تحلیل عملکرد دانشکدهها باتوجهبه نظام رتبهبندی ارائه و بر نقش ویژه دانشکده علوم تغذیه در این نظام تأکید کرد.
دکتر نکوفر اظهار داشت: دانشکده علوم تغذیه براساس سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه 21 عضو هیات علمی دارد که سرانه مقالات؛ 9 عضو هیات علمی با حداقل 7 مقاله، 7 عضو هیات علمی که با حداقل 20 مقاله و 5 استاد با حداقل 100 مقاله در بازه زمانی 2017 تا 2021 در اسکوپوس حضور فعالی داشتند، دانشکده علوم تغذیه از این جهت رتبه برتر در سطح دانشگاه است و این موضوع از افتخارات این دانشکده است.
وی همچنین بیان کرد: باعث خرسندی است که این دانشکده بیشترین تعداد مقالات مشارکتی با بین الملل دانشگاه را در رتبه بندی مقالات دارد. سرانه مقالات داخلی و بین المللی اعضای هیات علمی این دانشکده که بسیار موضوع چشمگیری برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است. 63 درصد امتیاز رتبه دانشکده تغذیه در رتبه بندی شانگهای به انتشار مقالات باز می گردد.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه درباره افزایش ارتباط با صنعت از طریق گروه علوم و صنایع غذایی که به تازگی در این دانشکده تاسیس شده است، تاکید کرد.
ارسال به دوستان