چهارمین جلسه کارگاههای ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
کارگاه آموزشی فرایند طراحی، توسعه، تحلیل اقتصادی و تست محصول با ذکر مسائل و مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان و راهکار و ایده های پیشنهادی با سخنرانی دکتر ظریف رفتار شنبه 29 مهر 1402 در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، چهارمین جلسه از سلسله کارگاه های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول با موضوع "فرایند طراحی، توسعه، تحلیل اقتصادی و تست محصول با ذکر مسائل و مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان و راهکار و ایده های پیشنهادی" با سخنرانی دکتر مژگان ظریف رفتار شنبه 29 مهر 1402 در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دانشجویان و استادان برگزار شد.
ابتدا دکتر ظریف رفتار با مرور مطالب و مباحث جلسه قبلی، فرآیند تشخیص فرصت و مراحل آن را بیان کرد. وی همچنین به بررسی مصرف کنندگان فرضی، ایده های مطرح شده طبق فرایندها توضیحاتی ارائه کرد. دکتر ظریف رفتار در مورد ایده ها به بررسی مشکلات موجود و پیدا کردن راه حل هایی برای آنها، چگونگی کسب اطلاعات انبوه، رصد کسب و کارهای موجود و تغییرات محیط در زمینه مورد نظر و هزینه های ایده برای مصرف کننده اشاره کرد. در پایان در مورد سناریونویسی، مدل سه لایه ای کاتلر و بازار هدف بحث و تبادل نظر شد.
ارسال نظر