اولین جلسه کارگاههای ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
این کارگاه با سخنرانی دکتر مریم کرباسی عضو هیات علمی و استادیار مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با هدف ایده پردازی و نحوه پرورش آن، ویژگی های یک ایده خوب، نحوه وارسی کارآمد بودن یک ایده، بررسی منابع، بررسی ایده های نوین، طریقه برنامه ریزی و از ایده تا اجرا آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، اولین جلسه از سلسله کارگاههای ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول با عنوان ایدهپردازی و تکنیکهای شکار ایده شنبه 8 مهر 1402از ساعت 10 تا 12 در سالن شورا با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی و جمعی از استادان و دانشجویان برگزار شد.
این کارگاه با سخنرانی دکتر مریم کرباسی عضو هیات علمی و استادیار مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با هدف ایده پردازی و نحوه پرورش آن، ویژگی های یک ایده خوب، نحوه وارسی کارآمد بودن یک ایده، بررسی منابع، بررسی ایده های نوین، طریقه برنامه ریزی و از ایده تا اجراآغاز شد.
ایشان در ابتدای جلسه درباره نسل های دانشگاهی شامل آموزشی، کارآفرین و تاثیر برمحیط و همچنین مفهوم ایده مثال یا صورت و تصور ذهنی مطالبی را مطرح کرد.
دکتر کرباسی سپس تکنیکهای ایدهپردازی شامل ذهنانگیزی، جمعسپاری و پرسشگری را مطرح و گفت: یک ایده خوب چند مشخصه دارد که عبارتند: از دل یک نیاز آمده و قابل انجام، دغدغه فرد، مورد علاقه، قابل انتشار، برتری و قابلیت ارزش گذاری داشته باشد.
تکنیک SCAMPER و بررسی فازهای طوفان مغزی، سایر موارد مطرح شده در کارگاه بود.
ارسال نظر