• تاریخ انتشار : 1402/10/04 - 10:30

کتاب رویکردهای نوین تامین مالی نظام سلامت دکتر سارا امامقلی پور استاد گروه مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسید

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، کتاب "رویکردهای نوین تامین مالی نظام سلامت" توسط دکتر سارا امامقلی پور استاد گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه و به چاپ رسید.

کتاب حاضر به لحاظ رویکردهای نوین به تأمین مالی، مشتمل بر دوازده فصل می‌باشد. فصل اول، به تشریح جایگاه تأمین مالی در نظام سلامت می پردازد. فصول دو و سه مکانیسم‌های عمده تأمین مالی نظام سلامت را معرفی می‌کنند. فصل پنج به موضوعات مرتبط با نشان دارسازی منابع و مصارف می‌پردازد. فصل ‌شش سیاست‌های تأمین مالی، سمت تقاضا و نتایج آنها و فصول هفت و هشت هدفمندی یارانه‌ها در بخش بهداشت و درمان را مورد بررسی ‌قرار می‌دهند. فصل نه شاخص‌های سنجش عدالت را معرفی می کند. فصول ده و یازده به تجارب کشورهای پردرآمد و کم‌درآمد در خصوص شیوه‌های ‌تأمین‌ مالی می‌پردازد. فصل‌ دوازده به بررسی وضعیت شاخص‌های ‌تأمین ‌مالی در ایران پرداخته ‌است. تمامی فصول حاوی سؤالات پایانی فصل برای ارزیابی درک بهتر مطالب می‌باشند.

کتاب فوق برای مدیران و سیاست‌گذاران حوزه بهداشت و درمان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های اقتصاد سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، سیاست‌گذاری سلامت، ارزیابی فناوری سلامت، حکمرانی سلامت و سایر رشته‌های مرتبط، قابل استفاده است.

• گروه خبری : کتابخانه,کتابها
حمیده جلالی