متن مورد نظر خود را جستجو کنید

تألیف:

  1. -    Namazi N, Larijani MB, Azadbakh L.Vitamin K and Immunity In: Nutrition and Immunity. Publisher: Springer Nature Switzerland AG; 2019.
  2. -     Azadbakht L, Esmaillzadeh A, Surkan PJ. Determinants of Central Adiposity: An Iranian Perspective. In: Handbook of Anthropometry: Physical Measures of Human Form in Health and Disease. Springer; 2012. p: 2629-2640.
  3. -     Azadbakht L, Esmaillzadeh A. Role of soy in metabolic syndrome. In: Discover the world of soy: impact on health. Alpro; 2009.
  4. -     Azadbakht L, Esmaillzadeh A. Role of soy in diabetes. In: Discover the world of soy : impact on health. Alpro; 2009.
  5. -     صبوری ع ا. آموزش عالی، توسعه علمی و مرجعیت علمی(گفتگو با شخصیت های برجسته و اثرگذار علمی کشور). چاپ دوم. تهران: انتشارات دانشگاه تهران؛ 1402 (نویسنده یک فصل از کتاب : لیلا آزادبخت)
  6. -     ببا م، بزاز ا، جعفریان ک، جلیل پیران ی، چراغعلی ع، حاجی قاسمعلیان ا. نقش آب در سلامت و عملکرد انسان. چاپ اول. تهران: تیمورزاده؛ 1402.
  7. -     آزادبخت ل و همکاران.  تغذیه سالم در دوران سالمندی راهنمای بهبود شیوه زندگی. اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت. چاپ و انتشار با حمایت صندوق جمعیت سازمان ملل. قم: انتشارات اندیشه ماندگار؛ 1401.
  8. -    پورآرام ح. راهنمای تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان. چاپ اول. تهران: اندیشه ماندگار، 1397.  
  9. - باقری لنکرانی ک، آزادبخت ل و همکاران. تغذیه در بیماری های گوارش و کبد. چاپ اول. تهران: اطمینان: 1397.
  10. - رفیعی فر ش، پورآرام ح، ابتهی م، عاطفی ع. دانستنی های مواد غذایی راهنمایی جامع برای تغذیه و سلامتی. چاپ اول. تهران: مهر رواش ؛ 1395.
  11. - درستی مطلق ا ر، تورنگ ف. تغذیه و سالمندان. چاپ دوم. تهران: دنیای تغذیه؛ 1394.
  12. - مینایی م، درستی‌ مطلق ا ر، والافر ش، فلاح ح، پورآرام ح، عبداللهی ز و همکاران. راهنمای جامع تغذیه مادران باردار و شیرده. چاپ دوم. تهران: اندیشه ماندگار؛ 1392.
  13. - ریحانیان آ، یوسف‌زاده‌چابک ش، شب‌بیدار س. تغذیه در بیماران با آسیب سر. چاپ اول. تهران: بلور؛ 1390.
  14. - آزاد­بخت ل، اسماعیل زاده ا.  اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه ای. معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان. 1389.
  15. - شاکرحسینی ر، آزادبخت ل. ویتامین ها. چاپ اول. تهران: گرایش؛ 1383.
  16. - میرمیران پ، آزادبخت ل. تنظیم برنامه غذایی در دوران‌های مختلف زندگی. چاپ دوم. تهران: تیمورزاده؛ 1382.

 

ترجمه:

  1. -     اولیایی منش ع ر، آتش بهار ا، بهمن زیاری ن، بختیاری ا، مهرابی ع، پورقادری م و همکاران. ارزیابی پیامدهای سلامت. چاپ اول. تهران: سازمان بیمه سلامت؛ 1400.
  2. -     برخی‌داریان ب، بنیسی‌کهنسال س، جلیل‌پیران ی، رسائی ن، سوید ن، مرتمی ف و همکاران. طراحی مطالعات نوتریژنومیکس انسانی. چاپ اول. تهران: رویان پژوه، 1399.
  3. -     درستی مطلق ا ر، پناهنده ب، یوسفی نژاد ع، بدری فرمان س، دهقانی آ, دانشی مسکونی م و همکاران. اصول تغذیه و ارزیابی تغذیه ای کراوس 2017. چاپ اول. تهران: حیدری؛ 1396.
  4. -     ایروانی ا، مسجدی ف، میرزایی خ، اسدی ع. تغذیه برای فوتبال راهنمای عملی تغذیه برای سلامتی و عملکرد. چاپ اول. تهران: حتمی؛ 1395.
  5. -     حسینی س، شهیدی ن، آزادبخت ل، سهراب گ، رحمانی خ. تغذیه و مراقبت های مبتنی بر تشخیص. چاپ اول. تهران: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛ 1387.

 

تنظیمات پس زمینه