• تاریخ انتشار : 1402/12/22 - 09:40

اولین جلسه کارگروه هوش مصنوعی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

در اولین جلسه ی این کمیته ارائه ی یک برنامه ی عملیاتی اولیه توسط گروه ها در زمینه ی فعالیت های AI مطرح گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، در راستای تشکیل کمیته AI در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، اولین نشست این کارگروه 19 اسفند 1402، با حضور دکتر ثریا ابراهیم پورکوجان، دکتر سکینه شب بیدار، دکتر خدیجه میرزایی و دکتر مریم محمودی نمایندگان اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی تغذیه بالینی، تغذیه جامعه و تغذیه سلولی مولکولی برگزار شد.

در این جلسه ارائه ی یک برنامه ی عملیاتی اولیه توسط گروه ها در زمینه ی فعالیت های AI مطرح شد. سپس در رابطه با امکان non-degree program درin nutrition AI بحث و تبادل نظر شد. جزییات این برنامه در جلسه ی آتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از موضوعات بسیار مهم این جلسه برگزاری وبینار و سلسله کارگاه های آشنایی با پایتون، ML و آنالیزداده ها بود. پیش بینی می شود،  این برنامه، از اردیبهشت ماه آغاز شود.

• گروه خبری : دستاوردهای علمی,ویژه دانشگاه,گروه های آموزشی
  • کد خبر : 261902