• تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 11:52

دکتر محمد حسن جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی از زحمات دکتر خدیجه میرزایی تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده و دکتر سکینه شب بیدار معاون آموزشی با اهدای لوح تقدیر از زحمات دکتر خدیجه میرزایی به عنوان نماینده آموزشی گروه تغذیه جامعه قدردانی کردند. متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

سرکارخانم دکتر خدیجه میرزایی

عضو محترم هیئت علمی گروه تغذیه جامعه

بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از همکاری صمیمانه و ارزشمند سرکارعالی به عنوان نماینده آموزشی گروه تغذیه جامعه برای حضور در جلسات شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده به مدت یکسال ابراز می داریم. امیداست در پرتوی عنایات حق، بیش از پیش موفق و موید باشید.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت آموزشی

نظر خود را وارد نمایید: