• تاریخ انتشار : 1402/02/09 - 09:56

تامز استادی tums study 5: طبقه بندی مطالب آن را در ذهن شما ماندگار می کند

دکتر امیرحسین همتی، دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه و رژیم درمانی و دانش آموخته برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز استادی(tums study )، سعی می کند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کند. از نظر او مطالعه مداوم و مستمر می تواند به شما در به روز سازی اطلاعات کمک کند. او می گوید: از آنجا که علم تغذیه پیوسته در حال تغییر است، چنانچه برای مطالعه تنها به کتاب اکتفا کنید، از علم روز دنیا عقب می مانید. در ادامه پنجمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید که در آن به تکنیک های موفق مطالعه و صفحات مجازی کاربردی پرداخته شده است.

• گروه خبری : دستاوردهای علمی,معاونت آموزشی,مشارکت اجتماعی - مسئولیت پذیری اجتماعی