جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد
جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر با حضور هیأترئیسه و جمعی از کارکنان در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این مراسم که چهارشنبه 19 آذر 1404 به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت اداری و مالی دانشکده و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، حجتالاسلام والمسلمین دکتر سید حنیف رضازاده، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مونا پورقادری، دکتر ابراهیم مولایی آقایی و محمدرضا حبیبی، معاونان دانشجویی و فرهنگی، آموزشی و اداری و مالی دانشکده و وجیهه ثروتی، کارشناس امور آموزشی و فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جوانبخت ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن، از تلاشها و نقشآفرینی بانوان شاغل در دانشکده قدردانی کرد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی افزود: همکاران خانم علاوه بر ایفای نقش ارزشمند در محیط خانواده، با تعهد، نظم و مسئولیتپذیری، سهم مهمی در پیشبرد فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و اجرایی دانشکده دارند که از این فرصت برای قدردانی از آن ها استفاده می کنم.
سپس حجتالاسلام و المسلمین دکتر رضازاده با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن، به تبیین شأن و منزلت کمنظیر مادر در معارف دینی پرداخت.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به روایات متعدد از سیره اهلبیت (ع)، بر شأن والای مادر و نقش بیبدیل زن در تعالی فرد و جامعه تأکید کرد.
وی همچنین به حضور فعال زنان در رویدادهای سرنوشتساز تاریخ اسلام، از جمله بیعتها و صحنههای اجتماعی و جهادی اشاره کرد و بیان داشت: الگوی زن مسلمان، ترکیبی متوازن از مسئولیتهای فردی، خانوادگی و اجتماعی است.
وی با ذکر نمونههایی از صلح حدیبیه، غدیرخم و جنگ اُحد، تصریح کرد: اسلام، زن را موجودی منزوی و خانهنشین تعریف نمیکند، بلکه متناسب با اقتضائات، برای او نقش اجتماعی قائل است.
در ادامه، معاون اداری و مالی دانشکده نیز این مناسبت فرخنده را به همه همکاران به ویژه بانوان تبریک گفت و بر اهمیت توسعه برنامه های فرهنگی در دانشکده و مشارکت اعضای هیأت علمی و کارکنان در این برنامه ها تأکید کرد.
حبیبی افزود: جشن میلاد حضرت فاطمه (س) فرصت ارزشمندی برای قدردانی از بانوان پرتلاش دانشکده و تقویت همدلی سازمانی است. با وجود محدودیتهای بودجه، تلاش شد بهمناسبت روز مادر، هدایایی هرچند اندک به همکاران خانم تقدیم شود.
دکتر مولایی، معاون آموزشی دانشکده نیز با گرامیداشت این روز بزرگ، به فعالیت مضاعف بانوان شاغل اشاره کرد و گفت: بانوان، بهویژه همکاران شاغل، همزمان در دو عرصه خانواده و محیط کار نقش آفرینی میکنند و بسیاری از امور حساس و نیازمند دقت بالا، به شایستگی توسط آنان پیش برده میشود که این مهم جای تقدیر دارد.
در پایان، دکتر پورقادری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده نیز با تشکر از تمامی کسانی که در برگزاری این جشن نقش داشته اند، بر اهمیت تقویت فعالیتهای فرهنگی و ایجاد پویایی بیشتر در فضای دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تأکید کرد.
در حاشیه این مراسم هدایایی به بانوان شاغل در دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی اعطاء شد.
ارسال نظر