• تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 08:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 88
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی سلامت و بیماری برگزار شد

جلسه هماهنگی همایش "غذاهای دریایی؛ سلامت و بیماری" با شعار همگرایی علم، صنعت و سیاست گذاری توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات ایران برگزار شد.

جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی سلامت و بیماری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه شورای هماهنگی همایش غذاهای دریایی با حضور دکتر غلامرضا محمدی فارسانی دبیر علمی، دکتر کوروش جعفریان دبیر اجرایی، دکتر سعید خواجوی عضو کمیته علمی و  بهاره تکابی عضو کمیته اجرایی، یکشنبه 17 تیر 1403 ساعت 10:30 در دفتر معاونت پژوهشی برگزار شد.

در ابتدای جلسه گزارشی از روند اجرایی همایش ارائه و پیرامون فعالیت‌های آینده گفتگو و تبادل نظر شد. همایش "غذاهای دریایی؛ سلامت و بیماری"  با شعار همگرایی علم، صنعت و سیاست گذاری توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات ایران در تاریخ 12 مهر 1403 برگزار خواهد شد. در این همایش سخنرانانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، سازمان شیلات ایران، دانشگاه علوم پزشکی ایران، انستیتو پاستور، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس و همچنین صنعت و بخش های غیر دولتی حضور خواهند داشت. همچنین در این همایش از توافق نامه همکاری بین دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران رونمایی خواهد شد. 

 
  • گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی,مشارکت اجتماعی - مسئولیت پذیری اجتماعی,همایش
  • کد خبر : 270607
زهرا عبدالهی
تهیه کننده:

زهرا عبدالهی