جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری
در این جلسه، راهکارها و برنامههای اولیه مانند: هماهنگی با سخنرانان همایش در ارتباط با عنوان سخنرانی، هماهنگی برای اسپانسر و سایر تدارکات همایش، استفاده از سخنرانان مطرح در زمینه غذاهای دریایی و ... برای برگزاری موفق همایش مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه هماهنگی همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری با هدف برنامهریزی و بررسی جزئیات اجرایی این رویداد چهارشنبه 16آبان 1403، با حضور دکتر غلامرضا محمدی فارسانی (دبیر کمیته علمی)، دکتر کوروش جعفریان(دبیر کمیته اجرایی)، دکتر سعید خواجوی (عضو کمیته اجرایی)،بهاره تکابی(عضو کمیته اجرایی)برگزار شد.
در این جلسه، راهکارها و برنامههای اولیه مانند: هماهنگی با سخنرانان همایش در ارتباط با عنوان سخنرانی، هماهنگی برای اسپانسر و سایر تدارکات همایش، استفاده از سخنرانان مطرح در زمینه غذاهای دریایی و ... برای برگزاری موفق همایش مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
ارسال به دوستان