• تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 09:47

جلسه هیات رئیسه دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

جلسه هیات رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه 15 آذر1402 با محوریت پیگیری دستور جلسه قبل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه هیات رئیسه این دانشکده با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده، دکتر کوروش جعفریان معاون اداری و مالی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، دکتر خدیجه میرزایی معاون بین الملل، دکتر سکینه شب بیدار معاون آموزشی و محمدرضا حبیبی مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس دانشکده، چهارشنبه 15 آذر ۱۴۰۲ در سالن جلسات برگزار شد.

دکتر محمدحسن جوانبخت در ابتدای جلسه ضمن تبریک روز دانشجو، مقدمه‌ای در خصوص وضعیت دانشکده بیان کرد.
سپس در خصوص پیگیری وضعیت فراخوان گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، موارد پیرامون طرح های ارتباط با صنعت، تبیین سازوکار گرامیداشت هفته پژوهش و تعیین شاخص های انتخاب پژوهشگر جوان و برتر و همچنین در خصوص برگزاری سمینار ملی و بین المللی مشترک با سازمان شیلات ایران بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : حوزه ریاست,ویژه دانشگاه