متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/08/02 - 08:56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه با عنوان:Liraglutide for Children 6 to <12 Years of Age with Obesity - A Randomized Trial؛ در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه با عنوان:  Liraglutide for Children 6 to <12 Years of Age with Obesity - A Randomized Trial؛ با حضور استادان و جمعی از دانشجویان سه شنبه یکم مهر 1403 به صورت حضوری در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.

نتاج مطالعه ارائه شده نشان داد که استفاده از داروی لیراگلوتاید در کنار فعالیت فیزیکی در کودکان 6تا 12 سال با چاقی درجه یک و دو و سه در کاهش BMI اثر دارد. این مقاله در مجله New England در سال 2024 به چاپ رسیده است.

• گروه خبری : ژورنال کلاب,ویژه دانشگاه,معاونت آموزشی
زهرا عبدالهی