• تاریخ انتشار : 1403/06/21 - 11:08

عضویت کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در انجمن بین‌المللی کتابخانه‌های دانشگاهی (IATUL)

انجمن بین‌المللی کتابخانه‌های دانشگاهی

به اطلاع می‌رساند با پیگیری‌های مستمر بعمل آمده توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه، این کتابخانه در انجمن بین‌المللی کتابخانه‌های دانشگاهی (IATUL) عضو گردید.انجمن بین‌المللی کتابخانه‌های دانشگاهی، به عنوان انجمن تخصصی در حوزه کتابخانه‌های دانشگاه‌های فنی در آلمان راه‌اندازی و از سال ۲۰۱۴ به انجمن کتابخانه‌های دانشگاهی تغییر نام و فعالیت داده است. این انجمن دارای کمیته‌های متعددی از جمله علم‌سنجی و سواد اطلاعاتی است که اعضای آن از کشورهای گوناگون هستند.

هدف اصلی IATUL این است که مدیران کتابخانه‌ها و کتابداران بتوانند برای تبادل نظر در مورد مسائل مهم جاری دیدار کنند و فرصتی برای آنها فراهم شود تا با رویکرد همکاری و همفکری در سطح بین‌المللی به حل مسائل بپردازند.

این انجمن به طور خاص وظیفه ارتقای موارد ذیل را دارد:

• علوم و تحقیقات در زمینه خدمات کتابخانه
  • همکاری موثر میان کتابخانه‌های عضو