• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 08:37

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته بسیج

دکتر محمد حسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با صدور پیامی فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، متن پیام دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده به شرح ذیل است:

کلمه طیبه بسیج، کلیدواژه تمدنی انقلاب اسلامی است که حضرت امام خمینی (ره) با بینش حکیمانه خویش برای ملت ایران به یادگار گذاشت. این پدیده مبارک در تاریخ انقلاب اسلامی نه تنها یاریگر و همراه مردم ایران زمین بلکه در کنار ملت‌های منطقه نیز بوده است.بسیجیان جامعه سلامت به پشتوانه مردم تلاش کرده اند تا حضور فعالی را در عرصه های مختلف بخصوص در عرصه بهداشت و درمان داشته باشند و نقش بی بدیلی را در خدمت رسانی در روزهای سخت و حساس بر عهده دارند.

اینجانب هفته بسیج را به تمامی بسیجیان گمنام و نیز همه اقشار فداکار بسیج اعم از بسیج جامعه پزشکی، بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان و سایر اقشار تبریک گفته و توفیقات روزافزون را برای همه بسیجیان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

• گروه خبری : حوزه ریاست,ویژه دانشگاه,مناسبت ها