پیام رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 24 مهرماه؛ روز جهانی غذا
دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی، فرارسیدن 24 مهرماه (16 اکتبر)؛ روز جهانی غذا را فرصتی ارزشمند برای یادآوری اهمیت امنیت غذایی، تغذیه سالم و ارتقای آگاهی عمومی نسبت به نقش تغذیه در سلامت جامعه دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران متن این پیام به شرح ذیل است:
شانزدهم نوامبر مصادف با روز جهانی غذا، یادآور مسئولیتی بزرگ در قبال حق بنیادین هر انسان برای دسترسی به غذای سالم، متنوع، مغذی و ایمن و فرصتی ارزشمند برای یادآوری اهمیت امنیت غذایی و ارتقای آگاهی عمومی نسبت به نقش تغذیه در سلامت جامعه است.
انتخاب شعار محوری "حق دسترسی به غذا برای زندگی و آیندهای بهتر" از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به مناسبت روز جهانی غذا در سال 2025، بیانگر توجه جهانی به عدالت غذایی و ضرورت ایجاد فرصت برابر برای برخورداری از تغذیهای مناسب در همه جوامع است.
دسترسی پایدار، کافی و مغذی به غذا، نه تنها ضامن بقا، بلکه پیشنیاز ارتقای توانمندیهای شناختی، بهبود شاخصهای کیفیت زندگی و تضمین سلامت نسلهای آینده است. از این رو رسالت نهادهای علمی، سیاستگذاران و فعالان حوزه سلامت آن است که با تکیه بر دانش، پژوهش، و نوآوری، زمینه تقویت امنیت غذایی و تنوع در سبد تغذیهای جامعه را فراهم سازند.
دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در کنار تمامی تلاشگران حوزه غذا و تغذیه، متعهد به ایفای نقش محوری خود در این میدان است. تحقق این حق جهانی، مستلزم تولید دانش هدفمند، پژوهشهای کاربردی و نوآوری در حوزههای ایمنی و صنایع غذایی، اصلاح الگوهای تغذیهای و سیاستگذاریهای مؤثر است.
ما با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی اساتید و دانشجویان در تلاشیم شکاف میان دانش و اقدام را پر کنیم و در فرآیند تدوین برنامههای جامع تغذیهای در سطح ملی مشارکت ورزیم.
امید است با تکیه بر دانش، تعهد و اخلاق حرفهای، بتوانیم گامی مؤثر در تحقق توسعه پایدار و سلامت همگانی برداریم.
دکتر محمدحسن جوانبخت
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
ارسال نظر