دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | گام‌های آینده دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی؛ از برنامه‌ریزی توسعه‌ای تا اقدام برای گسترش فعالیت‌های بین‌المللی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/06/27 - 06:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 386
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

گام‌های آینده دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی؛ از برنامه‌ریزی توسعه‌ای تا اقدام برای گسترش فعالیت‌های بین‌المللی

نشست شورای دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور هیأت‌رئیسه و مدیران گروه‌های آموزشی برگزار شد. در این نشست احکام دور جدید مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به آنها اعطا شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آغاز این نشست که سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده، این شورا را بالاترین رکن تصمیم‌گیری و محل اخذ تصمیمات کلان دانست.
وی اظهار داشت: با رویکرد ارتقای جایگاه دانشکده، لزوم برنامه‌ریزی جدی‌تر برای توسعه و تحول در حیطه‌های آموزشی، پژوهشی، پاسخگویی اجتماعی و افزایش سطح سواد سلامت جامعه احساس می‌شود.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی از تمامی ارکان تصمیم‌گیری این مجموعه خواست نهایت تلاش خود را برای افزایش نقش دانشکده در دانشگاه و دیگر عرصه‌های داخلی و بین‌المللی به کار گیرند.
وی همچنین با توجه به شکل‌گیری گروه علوم و صنایع غذایی، تصریح کرد: به نظر می‌رسد باید نام دانشکده با لحاظ تمامی جوانب به ویژه معیارها و شاخص‌هایی که منجر به دیده شدن بیشتر دانشکده و دانشگاه در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی می‌شود، تغییر کند.
دکتر جوانبخت همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری جلساتی با مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده به منظور بررسی برنامه های آنها برای دو سال آتی خبر داد و اظهار امیدواری کرد که گروه‌ها با نگاهی توسعه‌ای و تحولی نسبت به تدوین برنامه‌های خود اقدام کنند تا ارتقای دانشکده در حیطه‌های مختلف محقق شود.
سپس معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با اشاره به تغییراتی در حوزه آموزش، از مدیران گروه‌ها خواست با توجه به جابه‌جایی‌های انجام شده در تقویم آموزشی و تلاقی امتحانات با شروع ترم جدید، نهایت همکاری را با این حوزه داشته باشند.
دکتر ابراهیم مولایی آقایی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای استقبال از دانشجویان نو ورود در حال انجام است، افزود: بازدید از ظرفیت‌های گروه‌های آموزشی و آزمایشگاه مرکزی دانشکده در دستور کار قرار دارد. 
وی افزود: همچنین از هفته آینده شاهد برگزاری کارگاه‌های الزامی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی خواهیم بود که در این زمینه نیز لزوم اطلاع‌رسانی به دانشجویان و همکاری بیشتر اساتید جهت تدریس، احساس می‌شود.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی از شکل‌گیری کمیته‌های مختلف و مرتبط با حوزه آموزش چون ارزشیابی، برنامه‌ریزی درسی و بازنگری برنامه‌های آموزشی خبر داد و بیان داشت: فعالیت کمیته‌ها از طریق نمایندگان آموزش گروه‌ها پیگیری می‌شود و در این مسیر تعامل میان گروه‌ها، نمایندگان آموزش و معاونان مربوطه دانشکده از اهمیت بسزایی برخوردار است.
دکتر مولایی همچنین از گروه‌های آموزشی خواست به منظور برگزاری ژورنال کلاب‌های تخصصی اقدام کنند و در این مسیر، مشارکت با سایر گروه‌ها را نیز مورد توجه قرار دهند. در ادامه، معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز توجه حاضران را بر اهمیت توسعه طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی با توجه به بودجه‌های تخصیصی جلب کرد و اظهار داشت: خوشبختانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با پیش‌بینی راهکارهایی مراحل تصویب طرح‌های پژوهشی و تخصیص بودجه آنها را تسریع کرده و این قدم بزرگی برای توسعه فعالیت‌های پژوهشی به شمار می‌آید. 
دکتر غلامرضا محمدی فارسانی همچنین با تأکید بر مقوله ارتباط با صنعت، افزود: با سازوکارهای پیش‌بینی شده توسط مدیریت فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، شرایط برای همکاری با صنعت تسهیل شده و در این راستا باید اطلاع‌رسانی جامع‌تری در سطح گروه‌های آموزشی صورت گیرد. 
وی همچنین بر توسعه لینک‌های ارتباطی برخی از اساتید و اعضای هیأت‌علمی دانشکده با بخش صنعت، همسو با اهداف و منافع دانشکده تأکید کرد. محمدرضا حبیبی، معاون اداری و مالی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز با ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت کلینیک تخصصی نو تأسیس دانشکده، خواستار حضور فعال‌تر و پررنگ‌تر اساتید در این مجموعه به منظور ارائه خدمات بهتر به مراجعه‌کنندگان شد.
در بخش بعدی این نشست، دکتر احمدرضا درستی مطلق، دکتر کوروش جعفریان، دکتر غلامرضا جاهدخانیکی و دکتر مریم محمودی مدیران گروه‌های آموزشی تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، علوم و صنایع غذایی و تغذیه سلولی مولکولی، به طرح نظرات، پیشنهادات و مهم‌ترین دغدغه‌های خود پرداختند.
راه‌اندازی رشته‌های جدید، پیش‌بینی راهکارهایی برای افزایش جذب دانشجویان بین‌المللی، توسعه مارکتینگ و معرفی ظرفیت‌ها و رشته مقاطع پذیرنده دانشجویان بین‌المللی دانشکده در سطح بین‌الملل، گسترش فعالیت‌های بین‌المللی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، اعلام برنامه‌های فرهنگی ترم جدید تحصیلی به گروه‌های آموزشی، برنامه‌ریزی برای افزایش حضور فیزیکی اساتید و دانشجویان در دانشکده، تغییر در عنوان دانشکده با نگاهی بین‌المللی و اثرگذاری در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی و شبکه‌سازی و توسعه کانال‌های ارتباطی دانشکده در داخل و خارج از کشور در این بخش مورد تأکید قرار گرفت. |
دکتر جوانبخت در جمع‌بندی این نشست با تشکر از نقطه‌نظرات مطرح شده، بر اهمیت ایجاد فرصت‌های جدید تدریس و تعریف رشته‌های جدید توسط گروه‌های آموزشی دانشکده تأکید کرد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی افزود: راه‌اندازی کارگروه مارکتینگ با بهره‌مندی از تجربیات معاونت بین‌الملل دانشگاه و با حضور افراد با تجربه، در دستور کار این دانشکده خواهد بود.
در پایان اعضای شورا موافقت خود را با تغییر نام دانشکده اعلام کردند و همچنین احکام دور جدید مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به آنها اعطا شد.

  • کد خبر : 304862
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه