• تاریخ انتشار : 1402/08/22 - 12:21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

یکصد و نودمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

در شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هم اندیشی پیرامون فراخوان طرح های پژوهشی شد.

یکصد و نودمین جلسه شورای پژوهشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، شورای پژوهشی یکشنبه 21 آبان 1402 ساعت  10:30 با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، دکتر رامین حشمت استاد پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه، دکتر سکینه شب بیدار معاون آموزشی، دکتر هستی انصار مدیر هسته توسعه آموزش، دکتر حامد محمدی عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و فاطمه جوادی کارشناس پژوهشی در سالن کنفرانس برگزار شد.

ابتدا دکتر غلامرضا فارسانی معاون پژوهشی در خصوص دستور جلسه و تصمیم گیری درباره فراخوان طرح های پژوهشی برای دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

در این جلسه تصمیم گیری نهایی در خصوص موضوعات فراخوان طرح پژوهشی صورت گرفت. برای گزارشات طرح ها ناظر تعیین شد و درخواست تمدید مهلت مجریان طرح ها بررسی شد، همچنین فرم گرنت شش مقاله اعضای هیات علمی نیز بررسی و مورد تایید قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی
بهاره تکابی