متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/08/08 - 09:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 288
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه با عنوان: چهارچوب تغذیه برای افراد مبتلا به سرطان؛ در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه با عنوان: چهارچوب تغذیه برای افراد مبتلا به سرطان؛ با حضور استادان و جمعی از دانشجویان دوشنبه 8 آبان 1402 به صورت
 حضوری در سالن کنفرانس طبقه ششم دانشکده تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.

حسینی پویا در این جلسه بیان کرد: چهارچوب تغذیه‌ برای‌ افراد مبتلا به‌ سرطان، مراقبت‌ های‌ تغذیه‌ ای‌ را شامل‌ میشود که‌ باید برای‌ همه‌ بزرگسالان مبتلا به‌ سرطان در اسکاتلند (سن‌ ١٦ سال به‌ بالا) در دسترس باشد و ساختاری‌ برای‌ ارائه‌ مراقبت‌ فراهم‌ کند. این‌ فرآیند به‌ همه‌ حرفه‌ها و خدمات ارائه‌دهنده مراقبت‌ و حمایت‌ از افراد مبتلا به‌ سرطان، مستقل‌ از بخش‌ یا مجموعه‌های‌ بهداشتی‌، مراقبت‌های‌ اجتماعی‌ و مراقبت‌های‌ حاد و اجتماعی‌ بخش‌ سوم مربوط می‌شود. این‌ چهارچوب، خدمات موجود را به‌ شیوه ای‌ مشترک گرد هم‌ می‌ آورد و یک‌ مدل عملکرد خوب را نشان می‌ دهد که‌ دسترسی‌ عادلانه‌ و کارآمد به‌ خدمات تغذیه‌ مناسب‌ را برای‌ افراد مبتلا به‌ سرطان ایجاد می‌ کند. این‌ چهارچوب توسط‌ یک‌ گروه چند رشته‌ ای‌ و مشارکتی‌ متشکل‌ از نمایندگانی‌ از دولت‌ اسکاتلند، هیئت‌ های‌NHS ، مشارکت‌ های‌ بهداشت‌ و مراقبت‌ اجتماعی‌ و سازمان های‌ بخش‌ سوم ایجاد شده است‌. متخصصان تغذیه‌ برای‌ انجام یک‌ ارزیابی‌ دقیق‌ تغذیه‌، ارائه‌ مشاوره غذایی‌ فردی‌ و راهنمایی‌ تصمیم‌ گیری‌ در مورد حمایت‌ تغذیه‌ در راس امور قرار دارند.

وی گفت: با این‌ حال، مسائل‌ تغذیه‌ ای‌ مهمترین‌ قسمت‌ این‌ چهارچوب است‌ و بر تعداد زیادی‌ از افراد مبتلا به‌ سرطان تأثیر می‌ گذارد. بنابراین‌، برای‌ بهبود تجربه‌ کلی‌ افراد مبتلا به‌ سرطان و بهینه‌سازی‌ نتایج‌، افراد دیگر کادر درمان، مانند پرستاران، پزشکان، کارکنان پشتیبانی‌ مراقبت‌های‌ بهداشتی‌، درمانگران گفتار و زبان، داروسازان، کارگران و مشاغل‌، هم‌ در شناسایی‌ و کاهش‌ مسائل‌ تغذیه‌ ای‌ و هم‌ در نظارت بر وضعیت‌ تغذیه‌ نقش‌ اساسی‌ دارند. در مجموع این‌ کمک‌ می‌ کند تا اطمینان حاصل‌ شود که‌ مراقبت‌ مناسب‌ در زمان مناسب‌ و در مکان مناسب‌ در هر زمان در دسترس فرد قرار می‌ گیرد.

حسینی پویا در ادامه خاطرنشان کرد: همانطور که‌ ما از رژیم‌ های‌ درمانی‌ پیچیده تر و هدفمندتر استفاده می‌ کنیم‌، ضروری‌ است‌ که‌ به‌ رشد و توسعه‌ مراقبت‌ های‌ تغذیه‌ ای‌ و حمایتی‌ که‌ افراد مبتلا به‌ سرطان دریافت‌ می‌ کنند، ادامه‌ دهیم‌. از طریق‌ ارائه‌ حمایت‌ مناسب‌، در مکان مناسب‌ و در زمان مناسب‌، افراد مبتلا به‌ سرطان می‌ توانند از نظر عاطفی‌ و جسمی‌ بهتر مجهز شوند و نتایج‌ بهبود یابد. بنابراین‌ دسترسی‌ به‌ مراقبت‌ها و حمایت‌های‌ تغذیه‌ای‌ طبقه‌بندی‌ شده با ریسک‌ با کیفیت‌ بالا باید برای‌ همه‌ بدون در نظر گرفتن‌ نوع تومور، جمعیت‌شناسی‌، موقعیت‌ جغرافیایی‌ یا اقتصادی‌-اجتماعی‌ عادلانه‌ باشد.

  • گروه خبری : ژورنال کلاب,ویژه دانشگاه,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 250649
زهرا عبدالهی
تهیه کننده:

زهرا عبدالهی

تصاویر

جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی جلسه ژورنال کلاب محمدرضا حسینی پویا دانشجوی دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه