نشست هیأترئیسه دانشکده با نمایندگان دانشجویان رشته تغذیه جامعه؛ از طرح دغدغههای آموزشی تا تأکید بر تقویت ارتباط دانشجویان با بدنه دانشکده
نشست مشترک هیأترئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با جمعی از دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مقطع کارشناسیارشد رشته تغذیه جامعه برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر ابراهیم مولایی آقایی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، دکتر مونا پورقادری و محمدرضا حبیبی، معاونان آموزشی، پژوهشی، دانشجویی فرهنگی و اداری و مالی دانشکده حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جوانبخت ضمن خیرمقدم به دانشجویان، این نشست را فرصتی برای طرح دغدغههای آنها دانست و گفت: از آنجا که ممکن است مسائل دانشجویان با یکدیگر متفاوت باشد، هیأترئیسه دانشکده برای دانشجویان هریک از گروههای آموزشی، جلسات جداگانهای را پیشبینی کرده است.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی همچنین با اشاره به تحولات ایجاد شده در دانشکده طی دو سال گذشته، تصریح کرد: با اختصاص رشتهها به گروههای آموزشی و مشخص کردن متولی واحدها برای تدریس، ساختار دانشکده از گروه آموزشی به مدل دانشکدهای تغییر کرده است.
پس از آن، دکتر محمدی فارسانی با تأکید بر اهمیت تقویت تعامل دانشجویان با بدنه دانشکده، افزود: این ارتباط دوسویه در کنار بهبود شرایط تحصیلی دانشجویان، انگیزه اساتید و کارکنان را برای فعالیت در این مجموعه افزایش خواهد داد.
معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی همچنین پیشنهاد برگزاری این جلسات به صورت منظم و دورهای را مطرح کرد و گفت: این رویکرد نقش مؤثری در حفظ ارتباط میان طرفین و نتیجهبخش بودن درخواستها و مطالبات دانشجویان خواهد داشت.
وی در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیتهای معاونت پژوهشی دانشکده و تحولات حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه طی یک سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی به لحاظ منابع پژوهشی در وضعیت خوبی نسبت به سایر دانشکدهها قرار دارد و بستر انجام پژوهش در حیطههای مختلف کاملاً فراهم است.
دکتر محمدی فارسانی افزود: با مساعدت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، تصویب طرحهای پژوهشی سرعت گرفته و حدود ۶۰ درصد از هزینه طرح در ابتدای کار به محقق و مجری پرداخت میشود.
معاون پژوهشی دانشکده همچنین از امکان پیش بردن همزمان طرحهای پژوهشی با همکاری مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه خبر داد و بیان داشت: این راهکار فرصت استفاده از منابع این مرکز برای طرحهای تحقیقاتی و پایاننامههای دانشجویی را فراهم میکند. سپس دانشجویان مسائل و چالشهای خود در حوزههای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و رفاهی را تشریح کردند.
دکتر مولایی در پاسخ به برخی از دغدغههای دانشجویان، تغییرات انجام شده در حوزه منابع انسانی واحد آموزش در کنار تلاقی آزمونهای پایان ترم با شروع سال تحصیلی جدید را علت برخی از ناهماهنگیهای پیش آمده دانست.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی اضافه کرد: با اختصاص رشتهها به گروههای آموزشی، برنامهریزی در خصوص واحدهای درسی، تعیین اساتید برای تدریس و روز و ساعات برگزاری کلاسها، به گروهها سپرده شده است.
وی ادامه داد: به طور حتم به ثمر نشستن این روند زمانبر خواهد کرد اما تمام تلاش ما بر حل مسائل آموزشی دانشجویان در کمترین زمان ممکن است.
معاون اداری و مالی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز طرح دغدغههای رفاهی از سوی دانشجویان را در بهبود شرایط موجود مؤثر دانست و اظهار داشت: در کنار اقداماتی که طی دو سال اخیر برای بهتر شدن امکانات و خدمات رفاهی صورت گرفته، انجام فعالیتهایی چون بهروزرسانی سیستمهای رایانهای دانشکده در دستور کار قرار دارد.
حبیبی خاطرنشان کرد: با وجود مسائلی چون کمبود فضای فیزیکی در دانشکده، راهاندازی بوفه دانشکده و اختصاص فضایی به استراحت و تعامل اساتید، دانشجویان و کارکنان، به زودی عملیاتی خواهد شد.
ارسال نظر