اولین جلسه کارگاههای ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
این کارگاه با سخنرانی دکتر مریم کرباسی عضو هیات علمی و استادیار مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با هدف ایده پردازی و نحوه پرورش آن، ویژگی های یک ایده خوب، نحوه وارسی کارآمد بودن یک ایده، بررسی منابع، بررسی ایده های نوین، طریقه برنامه ریزی و از ایده تا اجرا آغاز شد.
جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
در خصوص درخواست تمدید مهلت دو طرح تصمیم گیری و سپس گزارشی درباره تعداد طرح های سال های 1401و1402 تاکنون، بودجه و تعداد طرح های دانشجویی و غیر دانشجویی و نیز تعداد احتمالی طرح ها تا پایان سال جاری بحث و تبادل نظر شد.
سمینار "بررسی اثر امولسیون های لیپیدی برپایه روغن زیتون بر فاکتورهای التهابی در تغذیه پرنترال"
سمینار " بررسی اثر امولسیون های لیپیدی برپایه روغن زیتون بر فاکتورهای التهابی در تغذیه پرنترال" با سخنرانی فائزه گراوند دانشجوی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه برگزار شد.
ژورنال کلاب فاطمه نائینی با موضوع "بررسی تاثیر مکمل یاری ویتامین D و امگا-3 بر درد ناشی از بیماری اندومتریوزیس"
با توجه به ماهیت التهابی این اختلال شایع، بهتر است بیماران مبتلا به اندومتریوزیس از رژیم های غذایی ضد التهابی و همچنین ترکیبات ضد التهابی مثل ویتامین D و امگا-3 استفاده کنند، اما مصرف این مکمل های ضد التهابی باید با احتیاط و تحت نظر پزشک صورت گیرد.
دکتر حامد محمدی: علم "ترجمان دانش" به عنوان پلی بین نتایج پژوهش ها با گروه های تصمیم گیری و منتفع از نتایج مطالعات است
جلسه ماهانه معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با سخنرانی دکتر حامد محمدی عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی این دانشکده، با موضوع " ترجمان دانش "شنبه 23 اردیبهشت 1402 با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار شد.