متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/11/13 - 10:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 82
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری وبینار انجمن علمی کتابداری با عنوان چرایی سلب اعتبار مقالات

به اطلاع می‌رساند انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران در نظر دارد، بیست و سومین وبینار خود را با عنوان «چرایی سلب اعتبار مقالات» در روز دوشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار نماید.

سلب اعتبار مقاله
00:00
00:00
دانلود

به اطلاع می‌رساند انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران در نظر دارد، بیست و سومین وبینار خود را با عنوان "چرایی سلب اعتبار مقالات" در روزدوشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ الی ۱۲با سخنرانی دکتر افشین سروری و دبیری دکتر محمد هیوا عبدخدا به صورت غیر حضوری و رایگان برگزار نماید

در این سخنرانی به دلایل سلب اعتبار "مقالات چاپ شده نویسندگان ایرانی" در مجلات نمایه شده در  Web of Science در سال های 2023 و 2024 و راه کارهای پیشگیری از سلب اعتبار، اشاره خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این وبینار آموزشی، از طریق لینک https://imlisa.ir ( قسمت خدمات و رویدادها، ثبت نام در دوره های آموزشی) اقدام نمایند.

لازم به ذکر است برای افرادی که ثبت نام کرده و به میزان کافی در وبینار حضور داشته باشند، از سوی انجمن گواهی صادر خواهد شد. گواهی صرفا برای افرادی صادر خواهد شد که ثبت نام کرده باشند و با مشخصات صحیح و به اندازه کافی در وبینار حضور داشته باشند.

 

  • کد خبر : 289581
حمیده جلالی
تهیه کننده:

حمیده جلالی

تنظیمات پس زمینه
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
Close menu