جلسه ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاهیان با موضوع (شخصیت انسانی،ارکان و اندیشه ها)
جلسه حضوری ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاهیان با موضوع "شخصیت انسانی،ارکان و اندیشه ها"سه شنبه 29 فروردین 1402 با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد.
تامز استادی tums study دانشگاه علوم پزشکی تهران: مهارت خلاقیت در مطالعه با محمدرضا جوشن
اصول مطالعه صحیح، مهمترین ابزار شما در مسیر تحصیلی است. شما با یادگیری روش مطالعه صحیح، نهفقط در زمان خود صرفهجویی میکنید، بیشترین یادگیری را هم به دست میآورید. در این مطلب کوتاه دوستان شما سعی می کنند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کنند. آن چه به عنوان نحوه مطالعه صحیح معرفی میشود، نتیجه تجربیات فراوانی است که در گروههای دانشجویی مختلف صورت گرفته است. نحوه درس خواندن صحیح، به شما کمک میکند که حجم بالای اطلاعاتی که در مقابلتان قرار دارد را در کوتاهترین مدت به خاطر بسپارید. در این برنامه محمدرضا جوشن، دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه بالینی و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نکاتی را درباره اهمیت خلاقیت در مطالعه، شیوه درس خواندن و شخصی سازی روش مطالعه درسها بیان می کند. در ادامه چهارمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید.
بازدید مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای بررسی نیازهای پژوهشی پیشنهاد شده از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
جلسه ای به منظور بررسی نیازهای پژوهشی پیشنهاد شده از طرف دفتر بهبود تغذیه جامعه با حضور دکتر احمد اسمعیل زاده مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر یزدی زاده مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
بیست و دومین جشنواره ابن سینا
دکتر قناعتی: ریسک پذیری، شایسته سالاری، هوشمندی و خلاقیت در پیشرفت علمی موثر است
کسب عنوان پژوهشگر برگزیده توسط دکتر لیلا آزادبخت در بیست و دومین جشنواره ابن سینا، در این جشنواره ۷ برگزیده در بخش پژوهش، ۷ برگزیده در بخش آموزش، ۳ برگزیده در بخش خدمات ویژه و همچنین۲ برگزیده از دانشگاه تهران معرفی شدند.
درخشش دانشجویان فعال پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
در این مراسم همچنین از انجمن های علمی برتر (ایمسا، INRP و ایفسا)، واحدهای برتر (دندانپزشکی و پرستاری و مامایی) و فعالین اجرایی مرکز تقدیر شد.
برگزاری جشن میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) و گرامیداشت دهه مبارک فجر در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
همزمان با دهه مبارک فجر و فرارسیدن ۱۳ رجب ولادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام، مراسم جشنی در سالن اجتماعات دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.