متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/12/16 - 07:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 578
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه با عنوان: شیر و سلامتی؛ سه شنبه 15 اسفند 1402 در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه با عنوان: Milk and health؛ با حضور استادان و جمعی از دانشجویان سه شنبه 15 اسفند 1402 به صورت حضوری در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد. 

نتایج مطالعه ارائه شده نشان داد که مصرف لبنیات تا 2 واحد در روز برای جوامعی که از لحاظ کیفیت دریافت مواد غذایی سطح پایین تری دارند، اگر جایگزین گوشت های فراوری شده و نوشیدنی های شیرین شود می تواند ریسک بیماری های قلبی عروقی، مورتالیتی و فشار خون را کاهش دهد. هرچند که این اثرات در مقایسه با مصرف پروتئین های گیاهی دیده نشده است. 

  • گروه خبری : ژورنال کلاب,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 261129
نغمه نوروزیان
تهیه کننده:

نغمه نوروزیان

تصاویر

ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ژورنال کلاب امیرحسین همتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گالری تصاویر مرتبط

تنظیمات پس زمینه