تامز Q&A: تغذیه در دیابت
دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 میتوانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (مانند غلات سبوسدار)، فیبر، چربیهای سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند. این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.
عدالت در تغذیه و تحقق امر سیاسی
دکتر مونا پورقادری، استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عدالت در تغذیه و تحقق امر سیاسی را تشریح کرد.
ارزیابی وضعیت تغذیه ای از طریق ژن
دکتر حسین ایمانی عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص جدیدترین روش ارزیابی وضعیت تغذیه ای از طریق ژن مطالبی را بیان کرد.
مجموعه سخنرانیهای پیام دارالفنون (تامزتاک) با موضوع جوانی جمعیت
پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: اثرات تغذیه در پیشگیری از ناباروری
دکتر کوروش جعفریان، استاد علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «اثرات تغذیه در پیشگیری از ناباروری»، عوامل پنجگانه مؤثر بر باروری را معرفی و بر نقش تغذیه در جلوگیری از ناباروری تأکید کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
تغذیه برای بیماران مبتلابه سرطان
دکتر حامد محمدی، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، تأثیر تغذیه در پیشگیری و بهبود از بیماری سرطان را تشریح کرد.
دکتر حسین زاده: توصیه می شود افراد قبل از رسیدن به سن سالمندی اقدامات پیشگیرانه ی لازم را مدنظر قرار دهند
به مناسبت هفته سلامت گفتگویی انجام دادیم با دکتر محمدجواد حسین زاده، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی تا در خصوص توصیه های تغذیه ای برای سالمندان برای این هفته بیشتر بدانیم.
هفته سلامت
دکتر پورآرام:یک الگوی غذایی سالم می تواند سلامت فرد را در هر دوره زندگی تحت تاثیر قرار دهد
به مناسبت هفته سلامت گفتگویی انجام دادیم با دکتر حامد پورآرام، عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تا در خصوص الگوها و رفتارهای غذایی برای این هفته بیشتر بدانیم.