متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1400/11/10 - 08:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 218
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در حاشیه نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما

دکتر حسین زاده: برخی تبلیغات تجاری سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد

رئیس دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه، انتشار پیام‌های علمی را در ارتقا سواد سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمان مؤثر دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قرائی، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل روابط عمومی صداوسیما با حضور در سالن دارالفنون دانشگاه 6  بهمن 1400 در نشستی با دکتر حسین قناعتی، رئیس و استادان، اعضای هیئت‌رئیسه و رؤسای بیمارستان‌ها و دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره «رسانه‌ای شدن علم و توسعه رسانه سینا» دیدار و گفت‌وگو کرد.
در حاشیه این نشست، دکتر محمدجواد حسین زاده، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، ارتباط  بین دانشگاه و صداوسیما را مؤثر دانست و گفت: اگر صداوسیما را به‌عنوان دانشگاه عمومی و اصل پیشگیری بهتر از درمان را به‌عنوان اصل کلی در نظر بگیریم؛ باوجود اقدامات درمانی که در حد استانداردهای بین‌المللی  در دانشگاه انجام می‌شود؛ بازهم در زمینه بهداشت و پیشگیری نیاز به کارهای عمیق‌تری داریم.
وی توجه بیشتر به مقوله بهداشت و پیشگیری را در کاهش بسیاری از هزینه‌های درمانی مؤثر دانست و گفت: یکی از مقوله‌های تأثیرگذار در ارتقا سلامت، سواد تغذیه‌ای جامعه است. دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه، با استفاده از اساتید مجرب و مطرح  دنیا، این پتانسیل را دارد که پیام‌های سلامت تغذیه را از طریق صداوسیما به جامعه منتقل کند.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، بر تولید پیام‌های هنرمندانه و مؤثر تأکید کرد و گفت: در شورای سیاست‌گذاری صداوسیما برنامه‌هایی درنظر گرفته و از کارشناسانی دعوت شود که در مورد موضوعات خاص، مشورت‌ها و اطلاعات یکسانی ارائه دهند تا مخاطبان دچار دوگانگی نشوند. گاهی ممکن است در مورد یک مطلب علمی مطالب متعدد و متناقضی به مخاطبان منتقل شود و تصمیم‌گیری را برای آن‌ها دشوار کند.
وی با نقد برخی تبلیغات تجاری صداوسیما که سلامت افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد گفت: نزدیکی بین صداوسیما و دانشگاه می‌تواند  در انتقال پیام درست به مخاطب تأثیرگذار بوده و پیام علمی و دانشگاهی به جامعه منتقل شود.
دکتر حسین زاده، گرایش عمومی مخاطبان را آگاهی از سبک تغذیه‌ای مناسب در پیشگیری از بیماری‌ها بیان کرد و گفت: بیشترین اقبال افراد به این است که برای پیشگیری از بیماری یا برای جلوگیری از عوارض آنچه نکات تغذیه‌ای را رعایت کنند. اگر این اطلاعات به شکل علمی و آکادمیک با مشاوره‌های لازم از طریق صداوسیما منتقل شود در آینده می‌تواند  نتایج بسیار خوبی را به همراه داشته باشد و سلامت جامعه را ارتقا دهد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با ارزیابی خود از این نشست گفت: این نشست شروع خوبی بود ولی برای ادامه لازم است  با مسئولان و سیاست‌گذاران صداوسیما جلسات بیشتری داشته باشیم تا هم آنان نسبت به فعالیت‌های دانشگاه اشراف بیشتری پیدا کنند و هم ما از ظرفیت‌های صداوسیما بیشتر استفاده کنیم.  

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 206521
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

ویدئوها

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه