• تاریخ انتشار : 1403/02/22 - 08:21

سخنرانی دکتر هستی انصار در طرح توانمندسازی سالمندان در منطقه ۱۷ به همت دانشکده توانبخشی اجرا شد

طرح توانمندسازی سالمندان با همکاری اداره سلامت منطقه 17 در همین منطقه اجرا شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در راستای مسئولیت اجتماعی دانشکده و با همکاری اداره سلامت منطقه ۱۷، سلسه جلسات توانمند سازی سالمندان با موضوعات تغذیه، اختلالات اسکلتی، شنوایی و کم شنوایی، سلامت مغز و ذهن، بهداشت دهان و ... ویژه سالمندان منطقه 17 در سالن همایش بیمارستان ضیائیان برگزار می شود. اولین نشست با موضوع تغذیه سالم در سالمندان و سخنرانی دکتر هستی انصار عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 10 اردیبهشت 1403، در سالن همایش بیمارستان ضیائیان برگزار شد. در ابتدا دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی، ضمن ابراز امیدواری از اجرای این طرح اظهار کرد: جامعه امروز، جامعه سالمندی است و نیاز سالمندان به خدمات توانبخشی رو به افزایش است از این رو به مدت پنج هفته در روزهای دوشنبه با حضور اساتید بنام دانشگاه علوم پزشکی تهران طرح توانمندسازی سالمندان در منطقه 17 اجرا می شود و بعد از پنج هفته ارزیابی، غربالگری و مشاوره در حیطه های مختلف زندگی سالمندی سالم اجرا می شود. در ادامه دکتر انصار در خصوص تغذیه سالم، تغییرات فیزیولوژیکی در سالمندان و تاثیر آن بر تغذیه، علل کم اشتهایی، متابولیسم بدن و نیاز به مواد غذایی، چگونه از مناسب بودن تغذیه خود در دوران سالمندی اطمینان حاصل کنیم، هرم غذایی سالمندان، علل کاهش و افزایش نیاز به آب، میزان نیاز به گروه های غذایی نظیر آب و غلات، اهمیت فعالیت های ورزشی در سالمندان و ... مطالبی ارائه کرد. این نشست با پاسخ به پرسش های حاضران به پایان رسید.

• گروه خبری : مشارکت اجتماعی - مسئولیت پذیری اجتماعی,خدمات سلامت,معاونت درمان