متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/04 - 10:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی این دانشکده با همکاری سازمان شیلات ایران، همایشی ملی با عنوان "غذاهای دریایی، سلامت و بیماری" برگزار می‌کند. این رویداد علمی که در روز چهارشنبه، 7 آذر 1403، در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش و آگاهی در زمینه تغذیه سالم و نقش غذاهای دریایی در سلامت جامعه فراهم می‌آورد.

محورهای آموزشی این همایش شامل موضوعاتی نظیر ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، سرانه مصرف آبزیان و چالش‌ها و راهکارهای آن، و نوآوری در فرآوری غذاهای دریایی است. این رویداد از ساعت 8 صبح تا 16 برگزار می‌شود و حضور در آن برای عموم آزاد و رایگان است.

همایش یاد شده دارای امتیاز بازآموزی و فرهنگی است و مخاطبان می‌توانند برای ثبت‌نام به وب‌سایت ircme.ir مراجعه نمایند. این برنامه فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان، پژوهشگران، و متخصصان حوزه تغذیه و سلامت فراهم می‌کند تا با جدیدترین یافته‌ها و روش‌های علمی در این زمینه آشنا شوند.

  • گروه خبری : معاونت پژوهشی,همایش
  • کد خبر : 284798
زهرا عبدالهی
تهیه کننده:

زهرا عبدالهی

لیست اخبار

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
-->
  • تاریخ انتشار : 1403/09/04 - 10:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی این دانشکده با همکاری سازمان شیلات ایران، همایشی ملی با عنوان "غذاهای دریایی، سلامت و بیماری" برگزار می‌کند. این رویداد علمی که در روز چهارشنبه، 7 آذر 1403، در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش و آگاهی در زمینه تغذیه سالم و نقش غذاهای دریایی در سلامت جامعه فراهم می‌آورد.

محورهای آموزشی این همایش شامل موضوعاتی نظیر ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، سرانه مصرف آبزیان و چالش‌ها و راهکارهای آن، و نوآوری در فرآوری غذاهای دریایی است. این رویداد از ساعت 8 صبح تا 16 برگزار می‌شود و حضور در آن برای عموم آزاد و رایگان است.

همایش یاد شده دارای امتیاز بازآموزی و فرهنگی است و مخاطبان می‌توانند برای ثبت‌نام به وب‌سایت ircme.ir مراجعه نمایند. این برنامه فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان، پژوهشگران، و متخصصان حوزه تغذیه و سلامت فراهم می‌کند تا با جدیدترین یافته‌ها و روش‌های علمی در این زمینه آشنا شوند.

  • گروه خبری : معاونت پژوهشی,همایش
  • کد خبر : 284798
زهرا عبدالهی
تهیه کننده:

زهرا عبدالهی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه