سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی به همت دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور توسط انتشارات رایحه دانش منتشر شده است. در طراحی و اجرای این پروژه ملی، آقایان دکتر احمد اسماعیل زاده و دکتر حامد پورآرام و خانم ها دکتر لیلا آزادبخت و دکتر مونا پورقادری از اساتید گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشارکت داشته اند.
ترجمه کتاب ارزیابی پیامدهای سلامت حاصل از تلاش همکاران مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این کتاب در چهار بخش تدوین شده است. در بخش اول کتاب، ارزیابی پیامدهای سلامت و ادغام آن در توسعه برنامهریزی و سیاستگذاری سلامت عمومی محور اصلی بحث است. بخش دوم به معرفی مفاهیم اصلی ارزیابی پیامدهای سلامت و ذکر مطالعات موردی از آمریکا و دیگر کشورها میپردازد. در بخش سوم، شش گام اجرایی ارزیابی پیامدهای سلامت به تفصیل بحث و بررسی میشود و در انتها، چگونگی توسعه ارزیابی پیامدهای سلامت در آمریکا در بخش چهارم کتاب تشریح می شود.
هدف از تدوین این کتاب، تبیین مفهوم ارزیابی پیامدهای سلامت و ایجاد نگاهی جامع به آن بوده است که امید می رود به صورت کاربردی و به عنوان ابزاری مفید برای ارزیابی های موردی سنجش پیامدهای سلامت مورد استفاده قرار گیرد.
این کتاب توسط دکتر هدی درخشانیان عضو هیات علمی گروه تغذیه سلولی و مولکولی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران تالیف و به چاپ رشیده است.
آشنایی با اصطلاحات پزشکی، تفسیر نتایج آزمایشگاهی، داروشناسی و برخی از تجهیزات بخش مراقبت های ویژه
تهیه کننده : دکتر سعید حسینی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، دکتر راضیه خالوئی فرد
این کتاب توسط دکتر سعید حسینی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی و دکتر راضیه خالوئی فرد استادان گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تابستان سال 1396 تالیف شده است.
تهیه کننده : دکتر هدی درخشانیان عضو هیات علمی گروه تغذیه سلولی و مولکولی و جمعی از مترجمین
تغذیه در دوران مختلف زندگی، یافته های آزمایشگاهی، تداخلات دارو، غذا ، مکمل یاری رژیمی، حمایت تغذیه روده ای و پیرا روده ای، کنترل وزن و چاقی، تغذیه در فعالیت های ورزشی، تغذیه و سلامت دهان و دندان