• تاریخ انتشار : 1403/01/27 - 09:13

بازدید هیئت بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

هیئت بورد تخصصی وزارت بهداشت برای راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، یکشنبه 26 فروردین 1403 از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، هیئت بورد تخصصی وزارت بهداشت در راستای راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، یکشنبه 26 فروردین 1403 از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بازدید کرد.

هیئت بورد تخصصی وزارت متبوع در این برنامه از بخش های مختلف آزمایشگاه، فضاها و امکانات آموزشی و پژوهشی مرتبط بازدید بعمل آورده و مسائل و مباحث مربوطه در جلسه مشترک مورد بررسی و بحث قرار گرفت.

• گروه خبری : حوزه ریاست,ویژه دانشگاه