• تاریخ انتشار : 1402/01/29 - 08:20

تامز استادی tums study دانشگاه علوم پزشکی تهران: مهارت خلاقیت در مطالعه با محمدرضا جوشن

اصول مطالعه صحیح، مهم‌ترین ابزار شما در مسیر تحصیلی است. شما با یادگیری روش مطالعه صحیح، نه‌فقط در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید، بیشترین یادگیری را هم به دست می‌آورید. در این مطلب کوتاه دوستان شما سعی می کنند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کنند. آن چه به عنوان نحوه مطالعه صحیح معرفی می‌شود، نتیجه تجربیات فراوانی است که در گروه‌های دانشجویی مختلف صورت گرفته است. نحوه درس خواندن صحیح، به شما کمک می‌کند که حجم بالای اطلاعاتی که در مقابلتان قرار دارد را در کوتاه‌ترین مدت به خاطر بسپارید. در این برنامه محمدرضا جوشن، دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه بالینی و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نکاتی را درباره اهمیت خلاقیت در مطالعه، شیوه درس خواندن و شخصی سازی روش مطالعه درس‌ها بیان می کند. در ادامه چهارمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید.

• گروه خبری : دستاوردهای علمی,مشارکت اجتماعی - مسئولیت پذیری اجتماعی,معاونت درمان