Enter your desired term to search
  • تاریخ انتشار : 1400/11/30 - 08:38

جلسه سخنرانی معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با عنوان " مدل کسب و کار شما در حیطه تغذیه "

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی؛ جلسه ماهانه معاونت پژوهشی با سخنرانی دکتر مریم محمودی دانشیار گروه تغذیه سلولی مولکولی و معاون بین الملل این دانشکده با موضوع " مدل کسب و کار شما در حیطه تغذیه "دوشنبه 25 بهمن 1400 با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار شد.

در ابتدا دکتر مریم محمودی به معرفی کتاب هایی در زمینه کسب و کار پرداخت و سپس بیان کرد که ما باید سازگار با جهانی باشیم که در حال تغییر است . دکتر محمودی به تعاریف مدل کسب و کار ، شناسایی نیازهای مشتری، اجزای اصلی و فرعی مدل کسب و کار شامل کانال ها (اجزای اصلی )  فروش، پشتیبانی و هزینه ها (اجزای فرعی ) پرداختند و همچنین به مباحث ارزش پیشنهادی شامل : خرید آنلاین، رژیم های آنلاین، هزینه پایین، طراحی، مزیت رقابتی، کاهش ریسک و در پایان به مبحث ارتباط با مشتری : توصیف، ارزیابی و بازآفرینی اشاره کرد.

توضیح اینکه در ادامه این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی  و دانشجویان در این خصوص سوالات و نقطه نظرات خود را بیان کردند.

• کد خبر : 208456
Author: