• تاریخ انتشار : 1400/09/28 - 14:11

جلسه هم اندیشی معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی

جلسه هم اندیشی معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پیرامون امور پژوهشی دانشجویان با حضور دکتر محمدجواد حسین زاده رئیس دانشکده و دکتر لیلا آزادبخت معاون پژوهشی در سالن اجتماعات دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه ای به منظور بررسی مشکلات پژوهشی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا همزمان با هفته پژوهش در در این دانشکده برگزار شد . دکتر محمدجواد حسین زاده در گرامیداشت هفته پژوهش نقطه نظرات خود در خصوص برگزاری این جلسه را ارائه کرد.

در ادامه دانشجویان درباره هزینه‌های بالای طرح‌ها و پایان‌نامه‌‍‌ها، عدم همکاری مراکز در خصوص مراجعه برای نمونه‌گیری، نحوه دریافت کد اخلاق، کمبود دستگاه‌های آزمایشگاه، نحوه دسترسی به مقالات چاپ شده بحث و تبادل نظر کردند.

• کد خبر : 202848