• تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 09:12

شروع کارگاه های آموزشی فصل پاییز کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با برگزاری کارگاه web of science

کارگاه آموزشی web of science با تدریس خانم دکتر رشا اطلسی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد. در این کارگاه به بررسی روش‌ها و مهارت‌های جستجو اطلاعات و مباحث علم‌سنجی در پایگاه web of science پرداخته می شود.

کارگاه web of science

کارگاه web of science  مورخ 30 مهر 1403 از ساعت 10 تا 12 با تدریس خانم دکتر رشا اطلسی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد. در این کارگاه به بررسی روش‌ها و مهارت‌های جستجو اطلاعات و مباحث علم‌سنجی در پایگاه web of science پرداخته می شود.

بخش‌های مختلف و امکانات جستجو در این پایگاه و نحوه کاربرد آنها  بررسی می شود. در ادامه با ذکر یک مثال مراحل مختلف طراحی استراتژی جستجو، استفاده از عملگرها و فیلترهای مختلف و نحوه جستجو، بازیابی و ذخیره اطلاعات پرداخته می شود.

تمامی دانشجویان حوزه های مختلف علمی از جمله علوم پزشکی، اساتید و کارکنان و کاربران بخش‌های علمی‌‌ پژوهشی به خصوص بخش علم‌سنجی می‌توانند از این کارگاه استفاده نمایند.

ثبت‌نام از طریق لینک زیر امکانپذیر است.

• گروه خبری : کتابخانه,کارگاه آموزشی
حمیده جلالی