• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 11:02

ژورنال کلاب سعیده نوری مجد دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، ژورنال کلاب با سخنرانی سعیده نوری مجد دانشجوی دکتری تخصصی سه شنبه یکم خرداد 1403 برگزار شد.

در این مطالعه اثرات رژیم غذایی با شاخص گلیسمیک پایین و رژیم کتوژنیک 2:1 بر روی 60 بیمار مبتلا به میگرن مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان داد که هر دو رژیم غذایی در کاهش شدت و دفعات حملات میگرن و همچنین بهبود امتیازهای مربوط به ناتوانی ناشی از میگرن (MIDAS،HIT-6) موثر بودندعلاوه بر این، هر دو رژیم غذایی منجر به کاهش وزن، چربی بدن و BMI شدند. این مطالعه شواهدی را به نفع استفاده از رژیم غذایی درمانی در کنار روش‌های رایج برای کنترل میگرن ارائه میدهد.

• گروه خبری : ژورنال کلاب,معاونت آموزشی