• تاریخ انتشار : 1402/09/20 - 09:11

یکصد و نود و یکمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با محوریت تدارک مراسم هفته پژوهش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، شورای پژوهشی یکشنبه 19 آبان 1402 ساعت  10:30 با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، دکتر رامین حشمت استاد پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه، دکتر سکینه شب بیدار معاون آموزشی، دکتر هستی انصار مدیر هسته توسعه آموزش، دکتر حامد محمدی عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و فاطمه جوادی کارشناس پژوهشی در سالن شورا برگزار شد.

ابتدا دکتر غلامرضا فارسانی معاون پژوهشی در خصوص دستور جلسه توضیحاتی ارائه کرد. در این جلسه طرحهای جدید مربوط به رنک چهارم سال جاری بررسی و داوران مربوطه تعیین و برای گزارشات چند طرح ناظر مشخص شد.

همچنین درخواست های مجریان طرح ها که به معاونت پژوهشی ارسال شده بود بررسی و درباره مراسم هفته پژوهش بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی